Blissful

Yoga & Ayurveda Retreat

18-26 Mai 2024

Insula Fulidhoo, Maldives


Imaginează-ți un paradis de plajă tropicală, oceanul albastru turcoaz care se oprește ușor pe nisipul moale și alb, cu palmieri înalți de cocos care se legănă ușor în briza caldă.

Bine ai venit în Paradis!


Aici, îți dăm întâlnire la RETREATUL DE YOGA ȘI AYURVEDA DIN MALDIVES!
Programul nostru de Yoga și Ayurveda este desfășurat în locuri cu energie debordantă: plaje însorite cu vederi panoramice asupra oceanului și apusuri care te transpun într-o stare extatică.


Fiecare moment petrecut aici este dedicat regenerării și descoperirii de sine. Cu mese sănătoase, activități recreative dar și educative, acest Retreat devine un loc în care vei experimenta un echilibru perfect între relaxare și evoluție spirituală.


Bucură-te de răsărituri magnifice, plimbări pe plajă, sesiuni de meditație și experiențe unice, într-un colț de lume unde natura și înțelepciunea ancestrală se împletesc, oferind un cadru ideal pentru regăsirea armoniei interioare.

Locație


Retreatul va avea loc pe insula Fulidhoo, într-un hotel boutique cu 6 camere duble, spațioase, cu priveliști spectaculoase și o arhitectură elegantă inspirată de tradițiile locale.


Fiecare spațiu este o oază de liniște și rafinament, ideale pentru relaxare și contemplare. Fiecare detaliu, de la designul interior până la amenajarea grădinilor, este conceput pentru a inspira starea de bine și conectare profundă.Locația se află la o oră de Aeroportul Internațional Male/Velana și la câțiva pași de o plajă superbă.


Insula Fulidhoo este o bijuterie pitorească de corali situată în Maldive, cunoscută pentru frumusețea sa intactă și atmosfera liniștită.


Înconjurată de ape turcoaz, insula oferă un cadru perfect, cu plaje cu nisip alb și palmieri luxurianți.


Fulidhoo este o insulă locală, oferind vizitatorilor o experiență autentică maldiviană, unde pot interacționa cu localnici prietenoși și explora cultura unică a insulei.

Ce este inclus în costul retreat-ului?

• 7 x mic dejunuri, prânzuri și cine delicioase

• 7 x nopti cazare într-un hotel boutique aflat la câțiva pași de plajă

• Un program de yoga de o săptămână, fiecare practică va dura 90 de minute

• 6 workshop-uri Ayurveda; 1 workshop practic despre ritualul ayurvedic de îngrijire zilnică

• 2 x transfer-uri cu barca de la aeroport – insula și insula – aeroport

• 1 x discuție online de grup pentru informări și alte detalii organizatorice


Alte detalii:


* Transportul cu avionul din România – Maldives NU este inclus, precum și alte deplasări în perioada retreat-ului, cu exceptia transferului de la aeroport pe insulă și retur.


* Pentru rezervarea fermă a locului se achită avans minim de 30% până pe 18 aprilie, iar restul până pe 6 mai.


Pentru confirmări și detalii organizatorice, asteptăm mesajul tău la adresa de email contact@angelicamitrea.ro sau la tel: 0745135497


Organizatorii și facilitatorii acestui retreat:


Lidia Dumitru va susține clasele de Yoga - www.lidiadumitru.com


iar eu, Angelica, voi susține clasele de Ayurveda


Cost: 1.450 EUR/ persoană în cameră dublă

Iată câteva imagini din retreaturile noastre:

Detalii și înscrieri: 0745135497


Contact

Telefon: 0745135497

Email: contact@angelicamitrea.ro