REJUVENATE


Resetează-ți

procesul de regenerare celulară

Cum să arăți și să te simți

cu 10 ani mai tânără

Cu ajutorul metodelor și terapiilor provenite din medicina tradițională indiană - AYURVEDA

Observi că organismul tău nu mai funcționează așa cum o făcea înainte?

 • nu mai ai la fel de multă energie pentru toate proiectele tale, simți că ai obosit și ai ajuns la capătul puterilor?


 • nici pofta de viață nu mai e aceeași, chiar dacă te simți bine, parcă nu mai ai același chef să faci lucrurile care îți plac?
 • felul în care arăți se modifică, metabolismul devine din ce în ce mai lent, astfel că kilogramele încep să se depună cu mai multă ușurință?


 • te refaci mult mai greu după un efort fizic sau intelectual susținut sau după o noapte nedormită?


 • tenul nu mai are aceeași strălucire și fermitate, pielea se subțiază și încep să apară riduri?


 • părul începe să cadă, devenind astfel tot mai rar?


 • oasele încep să își piardă densitatea, ajungând să devină tot mai fragile?


 • simțurile nu mai au aceeași acuitate: nu mai vezi/auzi la fel de bine ca înainte, gustul și mirosul nu mai au aceeași savoare


 • stress-ul de copleșește, deși înainte îi făceai față cu brio, acum te afectează mult mai puternic?


 • imunitatea ta este mai scăzută și te îmbolnăvești mai repede?


 • te întristează gândul că nu vrei să devii o persoană bătrână, neputincioasă, care să depindă de alții?

Poate crezi că există soluții simple pentru fiecare dintre aceste probleme...


 • să ții o dietă strictă ca să nu te îngrași, chiar dacă aceasta îți provoacă balonări sau o stare de disconfort abdominal
 • cafeaua o să te ajute să dai mai mult randament după ce te-ai epuizat


 • fondul de ten sau chiar intervențiile o să îți facă pielea să arate mai tânără


 • o coafură diferită va ascunde faptul că părul este mai rar


 • niște băuturi energizante îți vor da mai multă energie


 • folosești lentile de contact pentru a corecta vederea


 • iei mai multe pastile pentru a-ți reveni mai repede dintr-o boală


 • iei medicamente antistress si somnifere pentru a simți cât mai puțin tensiunea psihică


 • urmezi un tratament de substituție hormonală cu hormoni de sinteză, pentru a-ți menține aspectul tânăr


Acestea sunt soluții care funcționează pe moment. Poate acest moment va fi mai lung și va dura mai mulți ani.

Însă ce vei face atunci când aceste soluții nu vor mai funcționa?

 • Când tenul tău va fi atât de îmbătrânit încât intervențiile te vor face să arăți nenatural?


 • Când pielea de la nivelul mâinilor, genunchilor, coatelor, brațelor va începe să se lase iar asta îți va trăda vârsta mai mult decât aspecut feței?


 • Când ai acumulat atât de multe toxine în organismul tău încât dietele nu-și mai fac efectul și îți este din ce în ce mai greu să îți menții greutatea optimă?


 • Când epuizarea se transformă în burnout iar cafeaua și energizantele nu te vor mai putea scoate de acolo?


 • Când ficatul tău va fi atât de intoxicat de pastilele pe care le folosești ca să îți menții sănătatea și hormonii de substituție, încât nu le va mai tolera?


 • Când somnul tău nu va mai fi la fel de odihnitor pentru a te regenera la nivel fizic și psihic, iar acest lucru îți va îmbătrâni aspectul cu câțiva ani?

Și atunci, care este soluția?

Faptul de a încetini procesul de îmbătrânire nu este ceva chiar atât de simplu. Este necesară o abordare sistematică, destul de minuțioasă, pentru a putea întârzia un proces căruia nu i te poți împotrivi.


Ayurveda, medicina tradițională indiană, are o ramură care tratează exact acest subiect – reîntinerirea.


Cu toții știm că trebuie să mâncăm sănătos și să avem un stil de viață sănătos. Din toate părțile suntem bombardați cu informații despre acest subiect. Iar multe dintre ele sunt contradictorii.


Până și studiile clinice făcute acum mulți ani sunt demontate de alte studii mai noi.


Ei bine, de mii de ani, Ayurveda a rămas în picioare. Studii științifice actuale demonstrează ceea ce Ayurveda susține de mii de ani.


Mai mult, Ayurveda explică în detaliu, printr-o logică extrem de simplă, ce anume ți se potrivește cel mai bine. Ce ți se potrivește ȚIE, pentru că fiecare dintre noi are necesități diferite pentru a ajunge la starea de echilibru.


Sigur ai auzit despre persoane care arată foarte tinere pentru că au urmat o anumită dietă. Ai încercat-o și tu, dar la tine nu a funcționat.


Sau urmezi un anumit regim pentru că știi tu că este sănătos. Cu toate acestea, fie te chinui să îl urmezi, fie ai un disconfort digestiv (de exemplu balonare) sau o carență de vitamine/minerale.


Asta pentru că încă nu știi ce anume ți se potrivește ȚIE!

Te pot ajuta să încetinești

procesul de îmbătrânire


Sunt Angelica Mitrea, Ayurveda Wellness Coach, autor, psihoterapeut format în Analiză Tranzacțională și fondator Indian Herbal.


Am condensat în acest program 23 de ani de învățături obținute din studiu aprofundat, dintr-o practică continuă, din experiența atât personală cât și a persoanelor pe care le-am ghidat, din principii pe care le-am urmat, din remedii pe care le-am folosit, din terapii de detoxifiere pe care le-am realizat și continui să le realizez.


Te invit să programezi o întâlnire online gratuită, de 30 de minute, în care să afli mai multe detalii despre

programul meu, REJUVENATE, program care te va ajuta să resetezi procesul de regenerare celulară!

Iată cele mai importante beneficii pe care le ai

dacă decizi să intri în program

 • Vei ști exact ce ai de făcut pentru a-ți menține aspectul tânăr și starea de sănătate pe o perioadă nedeterminată.


 • Vei afla care este tipologia ta ayurvedică, astfel că de acum înainte îți vei putea alege singur alimentele, remediile și terapiile cele mai potrivite pentru constituția ta.


 • Vei realiza la tine acasă o terapie de eliminarea toxinelor, care reprezintă echivalentul unei cure de 3-4 ședințe de hidro-colono-terapie.
 • Vei învăța cum să îți adaptezi regimul alimentar și chiar vei realiza un meniu ayurvedic pentru o săptămână, care să fie potrivit tipului tău de digestie.


 • Imunitatea ta va deveni mai puternică.


 • Vei ști care sunt cele mai bune remedii anti-stress pentru situația ta, de un real folos pentru stările de anxietate.


 • Vei învăța care sunt cele mai bune remedii pentru a-ți hrăni sistemul nervos, astfel încât memoria ta să rămână la fel de bună.


 • Vei avea un ten mai curat și mai strălucitor și vei învăța cum să îți prepari produsele de îngrijire cele mai potrivite pentru pielea și părul tău.


 • Vei simți cum starea ta generală se va îmbunătăți.


 • Vei cunoaște metodele prin care să atingi și să menții o stare de echilibru hormonal și cum te pot ajuta hormonii sexuali să îți păstrezi aspectul tânăr.


 • Vei avea un set de instrumente care te vor ajuta să îți gestionezi mai bine emoțiile

Ce presupune fiecare etapă care te

va duce la rezultatul dorit?

MODULUL 1 - EVALUARE ȘI DIAGNOSTIC

Determinarea tipologiei ayurvedice


Reprezintă primul pas al oricărei consultații ayurvedice. Odată ce îți cunoști tipologia, vei ști care sunt cele mai bune alegeri pentru a-ți putea menține cât mai mult timp starea de bine, inclusiv aspectul tânăr și sănătos al corpului.


Astfel vei ști ce alimente să alegi, care sunt remediile cele mai potrivite, ce tip de activități îți fac bine.


Ți-ai stabilit singur tipologia cu ajutorul unor teste de pe internet și, cu toate că ai consumat alimentele recomandate pentru acea tipologie, nu ai observat nicio schimbare în bine? Vei afla care este cauza și cum poți face în așa fel încât să obții rezultate concrete, măsurabile.


Determinarea tipului de foc digestiv


Există multe alimente sănătoase însă nu toate sunt potrivite pentru tipul tău de digestie. Pentru că mai important decât ceea ce mănânci este ce anume poți digera integral din ceea ce mănânci.


Atunci când nu mănânci alimente potrivite pentru tipul tău de digestie, chiar dacă acestea sunt sănătoase, ele pot accelera instalarea semnelor îmbătrânirii. Este exemplul acelor persoanelor vegane care au riduri destul de accentuate.


Concluzia: nu este suficient să mănânci sănătos! Este important să mănânci sănătos ȘI adaptat tipului tău de digestie.

MODULUL 2 - NUTRIȚIE AYURVEDICĂ

”Dacă regimul alimentar este greșit, remediile nu sunt de ajutor. Dacă regimul alimentar este corect remediile nu sunt necesare”.


Aici vei afla exact care sunt alimentele cele mai potrivite pentru tine, când și cum este cel mai bine să le consumi și care sunt alimentele pe care să nu le asociezi, pentru a avea o digestie optimă.


De asemenea, vei învăța cum să realizezi un meniu care să respecte toate principiile ayurvedice, în funcție de scopul pe care îl urmărești.


Vei realiza chiar tu un meniu pentru o săptămână, care să fie potrivit tipului tău de digestie și care să te ajute să îți păstrezi cât mai mult timp un aspect tânăr.


Vei ști care sunt alimentele cele mai reîntineritoare și care sunt cele care au un efect de îmbătrânire, chiar dacă la prima vedere pare contraintuitiv (de exemplu, salatele NU se numără printre alimentele reîntineritoare).

MODULUL 3 - REMEDII ȘI SOLUȚII

Aici vei afla care sunt cele mai potrivite remedii pentru tipologia ta și care sunt acele obiceiuri sănătoase care ți se potrivesc ție.


La fel ca și alimentele, nu orice remediu este eficient pentru oricine, de aceea este important să înveți să îți alegi cele mai potrivite produse naturale.


Factori cauzatori și agravanți. Uneori pot fi acțiuni mărunte despre care nu ai crede că influențează în vreun fel procesul de îmbătrânire. Este important să îi recunoști ca să îi poți evita.


Factori echilibranți. Acele acțiuni foarte simple care atunci când le realizezi ușurează enorm de mult revenirea la o stare de echilibru.

MODULUL 4 - TERAPII DE DETOXIFIERE

”Faptul de a aplica o terapie reîntineritoare unui organism plin de toxine este ca și cum ai încerca să vopsești o țesătură murdară.”


Organismul acumulează în mod automat toxine, iar acestea au un rol important în determinarea procesului de îmbătrânire. Acest fapt este afirmat și de către teoria îmbătrânirii prin intoxicație intestinală, prezentată de savantul rus Ilia Ilici Mecinikov, cel care a introdus termenul „gerontologie”.


Vei afla care sunt terapiile de detoxifiere, cum se realizează fiecare dintre acestea și este cea mai potrivită terapie pentru tine în funcție de tipologie, anotimp și situația particulară în care te afli.


Vei ști exact cum se realizează variantele simplificate ale următoarelor procedee: voma terapeutică, purgația, terapia nazală, terapii pentru fertilitate și clismele ayurvedice și când este cel mai indicat să le realizezi pe fiecare dintre ele, în funcție de necesități.

MODULUL 5 - ECHILIBRU EMOȚIONAL

Emoțiile își pun o amprentă evidentă atât asupra stării de sănătate cât și asupra aspectului fizic.


Atunci când există conflicte emoționale, sistemul digestiv este printre primele sisteme afectate iar disfuncțiile sale se vor reflecta mai târziu sub forma diferitelor afecțiuni și a aspectului îmbătrânit.


De exemplu, o stare neplăcută menținută pentru o anumită perioadă de timp face ca puterea digestivă să fie mai slabă, astfel încât în urma digestiei să rămână produși reziduali.


Acești produși reziduali vor modifica echilibrul bacteriilor din intestin (microbiomul) iar acest lucru va influența: starea de dispoziție, calitatea tenului, aspectul părului, acuitatea organelor de simț.


În această sesiune vei primi instrumente pentru a putea procesa și gestiona eficient emoțiile pe care le trăiești, astfel încât acestea să își pună cât mai puțin amprenta asupra stării tale de sănătate și a felului în care arăți.

MODULUL 6 - ÎNGRIJIRE CORPORALĂ ȘI STIL DE VIAȚĂ


Părul și pielea sunt primele elemente care ies în evidență atunci când întâlnim pe cineva. Acestea ne oferă cele mai importante indicii legate de vârsta persoanei respective.


Odată cu înaintarea în vârstă, aspectul lor își pierde din prospețime, uneori destul de evident.


În această sesiune vei învăța ce anume să faci pentru a-ți păstra un ten luminos și un păr des și sănătos. Care sunt rețetele cosmetice realizate numai din produse comestibile, care să te ajute să îți menții tinerețea.


De asemenea, vei învăța care este stilul de viață cel mai potrivit ție, pentru a nu accelera procesele de uzură a celulelor și țesuturilor.

MODULUL 7 - GESTIONAREA HORMONILOR DE STRES

Rolul hormonilor de stres NU este acela de a ne crea o stare emotională neplăcută.


Ei îndeplinesc roluri fără de care nu am putea funcționa în viața de zi cu zi: ajută la reglarea tensiunii arteriale, a glicemiei, influențează imunitatea. Tot hormonii de stres au un rol important în ceea ce privește instalarea unora dintre semnele îmbătrânirii.


Vei afla care este modalitatea prin care să menții acești hormoni de stres într-un echilibru astfel încât tu să te poți bucura doar de influența lor benefică și să NU trebuiască să ai de-a face cu binecunoscutul lor efect dăunător.

MODULUL 8 - MENȚINEREA ECHILIBRULUI HORMONAL

Hormonii sexuali sunt cei care ne ajută să ne păstrăm starea de bine, pofta de viață, spiritul tânăr. Odată cu înaintarea în vârstă, aceștia sunt secretați într-o cantitate din ce în ce mai redusă astfel că problemele adiacente nu întârzie să apară.


Vei afla cum poți stimula organismul să producă hormonii de care ai nevoie folosind doar remedii naturale, fără efecte secundare. De asemenea, vei învăța cum să recunoști și să corectezi un dezechilibru hormonal.

BONUS - SESIUNE PRACTICĂ DE DETOX

O terapie care va da un reset sistemului tău digestiv – Shank Prakshalana. Este vorba despre eliminarea toxinelor de la nivelul întregului tract digestiv cu ajutorul apei.


Vom realiza cu toții împreună această terapie, astfel vei avea parte atât de ghidarea mea cât și de susținerea grupului.

Te invit să programezi o întâlnire online gratuită, de 30 de minute, în care să afli mai multe detalii despre

programul meu, REJUVENATE, program care te va ajuta să resetezi procesul de regenerare celulară!

Vei mai primi o serie de BONUSURI valoroase

pentru acest program

Sesiune practică în care vei da un reset sistemului tău digestiv


În cadrul acestei ședințe vei realiza sub îndrumarea mea directă și susținerea întregului grup o terapie de detoxifiere prin care vei da un reset sistemului tău digestiv.

Vei face această terapie la tine acasă, în același timp cu ceilalți membri ai grupului.

În cazul în care vei întâmpina provocări, îți voi răspunde imediat la întrebări astfel încât să poți realiza din prima această terapie cu succes.


E-book-ul Sănătate prin Știința Vieții - Ayurveda


O lucrare în care îți arăt instrumente clare, simplu de înțeles și aplicat, cu ajutorul cărora îți poti incetini procesul de îmbătrânire, poți stopa și reversa deteriorarea stării tale de sănătatate.


Vei învăța cum să folosești eficient remediile naturale, alimentația, cosmetica, detoxifierea, diferite tipuri de terapii și stilul de viață în favoarea ta.Înregistrarea întâlnirilor


Există posibilitatea să nu poți participa la vreuna dintre întâlniri? Sau dorești să revezi o anumită porțiune dintr-o anumită ședință? Nu trebuie să îți faci griji din această cauză!


Timp de 1 an după încheierea programului vei avea acces la înregistrările fiecărei ședințe.

Astfel, vei putea avansa în ritmul tău, fără teama de a pierde vreo parte interesantă a expunerii.

Acces în grupul privat de Facebook și Whatsapp


Vei avea acces la un grup privat de Facebook și Whatsapp, specific acestui program, unde vom putea discuta despre rezultate, provocări, ne vom putea susține și inspira reciproc.

Vei simți astfel că ai mai multă motivație să adopți obiceiuri sănătoase, știind că ai alături de tine și alte ființe care trec prin aceeași experiență.

Dacă programul nu te mulțumește, primești banii înapoi!


Cred cu toată inima în această metodă.


De aceea, în cazul în care nu te mulțumește ceea ce primești în acest program, până în cea de-a 20-zi de la începerea programului (după cea de-a treia sesiune și înaintea celei de-a patra), poți solicita returnarea sumei pe care ai achitat-o.


Vei primi această sumă înapoi integral, fără nicio întrebare din partea mea.

Astfel, poți începe acest program fără niciun risc din partea ta!

Te invit să programezi o întâlnire online gratuită, de 30 de minute, în care să afli mai multe detalii despre

programul meu, REJUVENATE, program care te va ajuta să resetezi procesul de regenerare celulară!

Ce pierzi

dacă

nu te

înscrii

în

programul

REJUVENATE

?

 • Vei continua să îmbătrânești într-un ritm pe care acum îl percepi ca fiind lent, însă el este mai rapid decât ți-ai dori.


 • Vei crede că nu este nicio soluție pentru ca tu să te simți bine din nou, să ai aceeași energie și poftă de viață.


 • Vei simți că îmbătrânirea este un proces ireparabil asupra căruia nu ai niciun fel de control


 • Te vei confrunta cu neajunsurile înaintării în vârstă mai repede decât dacă le-ai amâna pe cale naturală: riduri, luare în greutate, insomnie, anxietate etc


 • Vei continua să iei remedii și să cauți soluții la nimereală, fără să știi sigur care sunt acelea de care ai într-adevăr nevoie.

TESTIMONIALE

„Mă bucur super mult că am participat la programul Angelicăi, cred că de fapt a fost una din cele mai bune decizii pe care le-am luat în ultima vreme, atunci când m-am înscris.


Nu credeam inițial că o sa fie atât de complex și de logic. M-a ajutat să mă cunosc mai bine, să îmi știu tipologia, focul digestiv, ce îmi face bine și ce nu și foarte important, de ce.


Acum, după aproape 3 luni de la finalul programului, în care am aplicat o parte din ceea ce am învățat, pot să spun legat de aspectul fizic că pielea mea arată foarte bine, părul la fel, nu mai este uscat și mătuit, fizic am mai multă energie.


Psihic la începutul programului treceam printr-o perioada destul de stresantă, și nici măcar nu o conștientizam. Cu ajutorul remediilor starea mea s-a îmbunatățit foarte mult.


Si cel mai fain, programul Angelicăi include și o terapie de detoxifiere, și anume Shank Prakshalana. Inițial când am auzit despre ce este vorba nu credeam că o să pot să o fac. Dar cu susținerea grupului și a Angelicăi am reușit.


După terapie m-am simțit extraordinar de bine, multă energie, iar pielea devenise mult mai luminoasă și curată.


De asemenea, am renunțat la cafea si a fost super ușor, a venit de la sine.


Imunitatea este mult mai puternică, și deși am reușit să răcesc destul de tare cu dureri articulare și musculare, totul a durat doar o zi (de obicei mă ținea cam 4-6 zile).


În încheiere pot sa spun că recomand programul Angelicăi pentru orice, pentru mine a crescut calitatea vieții foarte mult, după ce am aplicat ceea ce am învățat, plus am reușit să tratez mici dureri pe care le aveam și să știu ce să fac ca să nu mai apară altele.”


Rodica Ciobanu

„Am ajuns la Angelica si la programul oferit de ea, cand eram pe muchie de cutit cu alimentatia, cu digestia si cu starea de sanatate dupa zeci de ani de mancat extrem de dezechilibrat, dupa traumele care au lasat urme adanci in corpul meu nu doar pe latura emotionala, deja imi aparusera semne de boala in acord cu tipologia mea digestiva.


Era clar pentru mine ca ceva nu functioneaza bine in corpul meu dar nu stiam ce, eu zicand ca mananc sanatos, ca mai tin si cure sau posturi si care ar fi trebuit sa ma purifice.


Urmand cursul Angelicai, am putut sub indrumarea ei plina de caldura si de profesionalism sa identific focul digestiv, apoi sa urmez o dieta echilibrata dupa nevoile organismului meu, sa aduc in dieta mea remediile naturale benefice si in acord cu tipologia mea.


Ba mai mult Angelica ne-a prezentat si latura emotionala si cum sa o manageriem corect dupa principiile Ayurvedice.


O recomand tuturor cu caldura pe Angelica si ce face ea, ce contine ea si sper ca aceste invataminte sa ajunga la cat mai multa lume.


Asa am fi mult mai sanatosi, mai constienti de ce mancam, cata influenta are ce consumam in viata noastra si a celor dragi noua, atat hrana fizica cat si energetica, psihica, spirituala pentru ca aceste invataminte le contin pe toate.


Multumesc cu multa recunostinta!”

Ana Marta

„Programul Rejuvenate a fost o calatorie plina cu informatii extrem de valoroase, selectate si traduse pe nivelul nostru occidental de intelegere. Traditiile milenare ayurveda, adaptate si structurate intr-o maniera accesibila.


Pentru mine fost un macaz in viata, unul care a dus spre sanatate, echilibru si armonie pe toate planurile.

O abordare holistica extrem de bogata si complexa si cu toate resursele accesibile.


A fost ca si cum ai plonja intr-o noua viata in care sanatatea nu mai e o chestiune de noroc ci ceva tangibil si practic.


Chiar si daca am aplica 1% din bogatia de informatii primite s-a vazut o semnificativa imbunatatire a vietii si sanatatii.”


Nadia Cupsa - psihoterapeut

„Multumesc Angelica pentru oportunitatea de a participa la acest program!


A fost o experienta extraordinara si iti sunt recunoscatoare pentru generozitatea cu care ai impartasit cunoasterea ta.


Acum 10 ani m-am intalnit cu Ayurveda din perspectiva unei colaborari comerciale, (…) ceea ce am invatat a devenit incetul cu incetul parte a fireasca a vietii mele.


Intre timp cunostintele mele de ayurveda s-au perfectionat si structurat.


Atunci cand Angelica a organizat programul am dorit sa particip. Ma asteptam la o rememorare a acestor cunoștințe.


Cu bucurie am asistat la un program bogat in distinctii si informatii extrem de utile. A fost o bucurie si o rearanjare a multor cunostinte de sanatate. Practic am primit deodata o alta perspectiva mai bogata si mai pretioasa.


Invit pe toata lumea sa acceseze acest program fabulos care are ca rasplata rapida si sigura imbunatatinera si mentinerea starii de sanatate.”


dr. farmacist Ioana Cacovean

„Starile mele de balonare si constipatie au inceput acum cativa ani, dar au culminat cu toamna lui 2021 cand am avut covid si s-au agravat.


Eram atat de balonata incat ma intrebau prietenii daca sunt insarcinata. Evacuarea era mereu fluctuanta, cand eram constipata, cand aveam diaree.


Nu mai stiam ce si cum sa mananc. Imi dadeam seama ca alimentatia, dar si stresul lucreaza impreuna si cumva nu reuseam sa ma aliniez astfel incat sa imi fie bine.


Practic si predau yoga, ceea ce ma afecta si acolo. Plus problemele digestive iti strica complet ziua, iti trezesc stari si nu te lasa sa iti desfasori activitatea asa cum iti doresti.


Programul organizat de Angelica, a picat exact la fix. Am inceput cu un diagnostic si un test pentru identificarea tipului de dosha – cei trei factori vitali care guverneaza functionarea corpului la nivel fizic si emotional.


Dar cel mai interesant este ca am descoperit care este focul digestiv, care ma ajuta sa procesez si sa diger alimentele, care sunt combinatiile de fructe, legume, condimente pe care sa le folosesc astfel incat sa imi fie bine.


Am invatat despre principiile unei digestii sanatoase, care sunt alimentele incompatibile si cele potrivite pentru focul meu digestiv de tip oscilant.


Si in functie de aceste informatii mi-am creat un meniu alimentar, sub supravegherea Angelicai.


Dar inainte de a incepe regimul am trecut printr-o terapie de detoxifiere de care imi era cel mai teama.


Este vorba de spălarea cu apa a intregului tract digestiv pentru a face un reset la nivel digestiv.


Faptul ca am realizat-o impreuna cu ceilalti participanti la curs, dar in confortul casei, a fost mult mai usor, suportul grupului este incredibil.


M-am simtit super energizata la final, centrata la nivel emotional si cum e sa nu mai fii balonata.


La finalul unei saptamani cu noul regim alimentar am scazut in greutate așa cum mi-am dorit, nu am mai avut pofte de a rontai intre mese, starile de balonare s-au dus, starea emotionala s-a reglat.

Am invatat sa comunic cu propriul corp, sa ii dau timp sa isi regleze focul digestiv. Acum imi dau seama ce imi face bine si ce nu.


Am ales sa renunt la zahar si la cafea si sa le inlocuiesc cu ceai negru, verde si ciocolata raw, fara zahar rafinat.


Acum imi dau seama ce aliment imi face bine sau nu, iar asta este esential pentru o digestie echilibrata.”

L.D

* Am optat să păstrez confidențialitatea prin omisiunea numelui, în anumite testimoniale legate de probleme de sănătate.

Hai să recapitulăm ce anume primești

 • Participi la 18 sesiuni interactive, la care vei putea pune întrebări în direct, deoarece numărul de participanți va fi unul limitat.


 • Un test complet cu 90 de întrebări, cu ajutorul căruia îți vei putea determina tipologia ayurvedică precum și tipul de foc digestiv pe care îl ai.


 • Vei avea pe întreaga durată a cursului, susținerea și suportul grupului, împreună cu îndrumarea mea prin tot acest proces.


 • Vei rămâne cu un meniu alimentar pe o săptămână, făcut de tine exact pentru tipologia ta și capacitatea ta digestivă.


 • O terapie de detoxifiere în urma căreia vei da un reset la nivel digestiv, astfel încât vei putea adopta mult mai ușor schimbările alimentare pe care dorești să le realizezi.


 • O schemă de tratament natural, din plante, pentru a te putea reechilibra hormonal.


 • O listă întreagă de produse naturale, de îngrijire corporală, pe care ți le poți prepara foarte ușor chiar tu.


 • O carte cu linia de tratament ayurvedic a peste 100 de afecțiuni în format tipărit.


 • Acces timp de 1 an la înregistrările sesiunilor, pentru a le putea urmări în cazul în care le-ai ratat sau dacă dorești să reiei informația mai târziu.


 • Ghidarea mea pe parcursul întregului program, pentru ca tu să beneficiezi de toată susținerea de care ai nevoie în procesul de reîntinerire.

Te invit să programezi o întâlnire online gratuită, de 30 de minute, în care să afli mai multe detalii despre

programul meu, REJUVENATE, program care te va ajuta să resetezi procesul de regenerare celulară!


Contact

Telefon: 0745135497

Email: contact@angelicamitrea.ro